Thursday, 30 November 2017

Educators Computer Science Material


Computer Science ……………..Copied
1. UNIVAC is
A) Universal Automatic Computer
B) Universal Array Computer
C) Unique Automatic Computer
D) Unvalued Automatic Computer
2. The basic operations performed by a computer are
A) Arithmetic operation
B) Logical operation
C) Storage and relative
D) All the above
3. The two major types of computer chips are
A) External memory chip B) Primary memory chip C) Microprocessor chip D) Both b and c
4. Microprocessors as switching devices are for which generation computers
A) First Generation
B) Second Generation
C) Third Generation
D) Fourth Generation
5. What is the main difference between a mainframe and a super computer?
A) Super computer is much larger than mainframe computers
B) Super computers are much smaller than mainframe computers C) Supercomputers are focused to execute few programs as fast as possible while mainframe uses its power to execute as many
programs concurrently
D) Supercomputers are focused to execute as many programs as possible while mainframe uses its power to execute few programs as fast as possible.
6. ASCII and EBCDIC are the popular character coding systems.
What does EBCDIC stand for?
A) Extended Binary Coded Decimal Interchange Code
B) Extended Bit Code Decimal Interchange Code
C) Extended Bit Case Decimal Interchange Code
D) Extended Binary Case Decimal Interchange Code
7. The brain of any computer system is
A) ALU
B) Memory
C) CPU
D) Control unit
8. Storage capacity of magnetic disk depends on
A) tracks per inch of surface
B) bits per inch of tracks
C) disk pack in disk surface
D) All of above
9. The two kinds of main memory are:
A) Primary and secondary B) Random and sequential C) ROM and RAM
D) All of above
10. A storage area used to store data to a compensate for the difference in speed at which the different units can handle data is
A) Memory
B) Buffer
C) Accumulator
D) Address
11. Computer is free from tiresome and boardroom. We call it
A) Accuracy B) Reliability C) Diligence D) Versatility

12. Integrated Circuits (ICs) are related to which generation of computers?
A) First generation
B) Second generation
C) Third generation
D) Fourth generation
13. CD-ROM is a
A) Semiconductor memory
B) Memory register C) Magnetic memory D) None of above
14. A hybrid computer
A) Resembles digital computer
B) Resembles analogue computer
C) Resembles both a digital and analogue computer
D) None of the above
15. Which type of computers uses the 8-bit code called EBCDIC?
A) Minicomputers
B) Microcomputers
C) Mainframe computers
D) Super computer
16. The ALU of a computer responds to the commands coming from
A) Primary memory
B) Control section
C) External memory
D) Cache memory
17. Chief component of first generation computer was
A) Transistors
B) Vacuum Tubes and Valves
C) Integrated Circuits
D) None of above
18. To produce high quality graphics (hardcopy) in color, you would want to use a/n
A) RGB monitor
B) Plotter
C) Ink-jet printer
D) Laser printer
19. What are the stages in the compilation process?
A) Feasibility study, system design and testing
B) Implementation and documentation
C) Lexical Analysis, syntax analysis, and code generation
D) None of the above
20. Which of the following IC was used in third generation of computers?
A) SSI
B) MSI C) LSI
D) Both a and b
21. The main electronic component used in first generation computers was
A) Transistors
B) Vacuum Tubes and Valves
C) Integrated Circuits
D) None of above
22. A dumb terminal has
A) an embedded microprocessor
B) extensive memory
C) independent processing capability
D) a keyboard and screen
23. One millisecond is
A) 1 second
B) 10th of a seconds
C) 1000th of a seconds
D) 10000th of a seconds
24. The output quality of a printer is measured by
A) Dot per sq. inch
B) Dot per inch
C) Dots printed per unit time
D) All of the above
25. Which of the following was a special purpose computer?
A) ABC
B) ENIAC C) EDVAC
D) All of the above
26. What was the computer invented by Attanasoff and Clifford?
A) Mark I B) ABC
C) Z3
D) None of above
27. Which of the following storage devices can store maximum amount of data?
A) Floppy Disk
B) Hard Disk
C) Compact Disk
D) Magneto Optic Disk
28. Which computer was considered the first electronic computer until 1973 when court invalidated the patent?
A) ENIAC B) MARK I C) Z3
D) ABC
29. A physical connection between the microprocessor memory and other parts of the microcomputer is known as
A) Path
B) Address bus
C) Route
D) All of the above
30. High density double sided floppy disks could store of data
A) 1.40 MB B) 1.44 GB C) 1.40 GB D) 1.44 MB
31. A high quality CAD system uses the following for printing drawing and graphs
A) Dot matrix printer
B) Digital plotter
C) Line printer
D) All of the above
32. Which of the following is not an input device?
A) OCR
B) Optical scanners
C) Voice recognition device
D) COM (Computer Output to Microfilm)
33. The accuracy of the floating-point numbers representable in two 16-bit words of a computer is approximately
A) 16 digits B) 6 digits C) 9 digits
D) All of above
34. In most of the IBM PCs, the CPU, the device drivers, memory, expansion slots and active components are mounted on a single board. What is the name of the board?
A) Motherboard
B) Daughterboard
C) Bredboard
D) Fatherboard

35. In most IBM PCs, the CPU, the device drives, memory expansion slots and active components are mounted on a single board. What is the name of this board?
A) Motherboard
B) Breadboard
C) Daughter board
D) Grandmother board
36. Magnetic disks are the most popular medium for
A) Direct access
B) Sequential access
C) Both of above
D) None of above
37. A technique used by codes to convert an analog signal into a digital bit stream is known as
A) Pulse code modulation
B) Pulse stretcher
C) Query processing
D) Queue management
38. Regarding a VDU, Which statement is more correct?
A) It is an output device
B) It is an input device
C) It is a peripheral device
D) It is hardware item
39. A modern electronic computer is a machine that is meant for
A) Doing quick mathematical calculations
B) Input, storage, manipulation and outputting of data
C) Electronic data processing
D) Performing repetitive tasks accurately
40. When was vacuum tube invented?
A) 1900
B) 1906
C) 1910
D) 1880
41. Which of the following produces the best quality graphics reproduction?
A) Laser printer B) Ink jet printer C) Plotter
D) Dot matrix printer
42. Computers with 80286 microprocessor is
A) XT computer B) AT computers C) PS/2 computer D) None of above
43. An application suitable for sequential processing is
A) Processing of grades
B) Payroll processing
C) Both a and b
D) All of above
44. Which of the following is not processing?
A) arranging
B) manipulating
C) calculating
D) gathering
45. The digital computer was developed primarily in
A) USSR B) Japan C) USA D) UK
46. Software in computer
A) Enhances the capabilities of the hardware machine
B) Increase the speed of central processing unit
C) Both of above
D) None of above
47. Today’s computer giant IBM was earlier known by different name which was changes in 1924. What was that name?
A) Tabulator Machine Co.
B) Computing Tabulating Recording Co. C) The Tabulator Ltd.
D) International Computer Ltd.
48. Before a disk drive can access any sector record, a computer program has to provide the record’s disk address. What information does this address specify?
A) Track number
B) Sector number C) Surface number D) All of above
49. The arranging of data in a logical sequence is called
A) Sorting
B) Classifying
C) Reproducing
D) Summarizing
50. What is the responsibility of the logical unit in the CPU of a computer?
A) To produce result
B) To compare numbers
C) To control flow of information
D) To do math’s works
Group Creator : Muhammad Ramzan Chheena Mankera
1-A 2-D 3-D 4-D 5-C 6-A 7-C 8-D 9-C 10-B
11-C 12-C 13-D 14-C 15-C 16-B 17-B 18-B 19-C 20-D
21-B 22-D 23-C 24-B 25-A 26-B 27-B 28-A 29-B 30-D
31-B 32-D 33-A 34-A 35-A 36-D 37-A 38-C 39-B 40-B
41-C 42-B 43-C 44-D 45-C 46-A 47-B 48-D 49-A 50-B

Hacked Credit Card 1 December 2017


 samibobo 4106261609971018 11/18 159 ADRIAN RICHARD FLUDE
[21:05] samibobo 4106261609971018 11/18 159 ADRIAN RICHARD FLUDE
[21:06] <+samibobo> !chk 4106261609971018 1118 159
[21:07] <&ChkNet> samibobo, 4106261609971018 1118 159 - 6.00$ - DECLINED  BIN: Spain -
[21:11] <&ChkNet> bins20, 5471119310523391 0921 377 - 6.00$ - DECLINED  BIN: United Arab Emirates - CREDIT - GOLD - NATIONAL BANK OF ABU DHABI
[21:11] samibobo 4106262090156010 12/18 951 MARIA ISABEL JOVANI CODINA
[21:11] samibobo 4106262090156010 12/18 951 MARIA ISABEL JOVANI CODINA
[21:12] <+samibobo> !chk 4106262090156010 1218 951
[21:12] <&ChkNet> samibobo, 4106262090156010 1218 951 - 8.00$ - 00 APPROVED  BIN: Spain - CREDIT - CLASSIC - BANCO SABADELL, S.A.
[21:14] == K1cK has changed nick to Guest53849
[21:15] samibobo 4106261973416012 09/19 764 Gemma Toll
[21:15] samibobo 4106261973416012 09/19 764 Gemma Toll
[21:15] <+samibobo> !chk 4106261973416012 0919 764
[21:16] <&ChkNet> samibobo, 4106261973416012 0919 764 - 5.00$ - DECLINED  BIN: Spain - CREDIT - CLASSIC - BANCO SABADELL, S.A.
[21:17] <bins20> !chk 4586430715013820 1021 477
[21:17] <&ChkNet> bins20, 4586430715013820 1021 477 - 7.00$ - DECLINED  BIN: United States - DEBIT -  -
[21:17] <Declinedd> !socks no
[21:17] <%SOCKS> Declinedd, Your request is being processed, please wait...
[21:17] <nietzsche> !random
[21:17] <&ChkNet> judith duggan | judith | duggan | 97 graceland drive | san rafael | California | 94901 | 4152509048 | US
[21:18] == mode/#unix [+v Jairinho] by xKey
[21:19] samibobo 4106261331577018 04/18 765 Fina Boladeras
[21:19] samibobo 4106261331577018 04/18 765 Fina Boladeras
[21:19] <%SOCKS> ERROR: no socks found in this country
[21:19] <+samibobo> !chk 4106261331577018 0418 765
[21:20] <&ChkNet> samibobo, 4106261331577018 0418 765 - 7.00$ - DECLINED  BIN: Spain - CREDIT - CLASSIC - BANCO SABADELL, S.A.
[21:20] <bins20> !chk 4147400189008327 03/20 799
[21:20] <&ChkNet> bins20, 4147400189008327 0320 799 - 7.00$ - DECLINED  BIN: United States - CREDIT - SIGNATURE - CHASE BANK USA, N.A.
[21:23] <muazam> 371739788053019 06/20 0795 Krista Young
[21:23] <muazam> 371739788053019 06/20 0795 Krista Young
[21:23] <muazam> !chk 371739788053019 0620 0795
[21:23] Link48 4423264903692542 01/19 711 Samantha Buth 38 W SOUTH PARK AVE OSHKOSH WI 54902 UNITED STATES APPROVED KILL NOW LIVE ENJOYYY
[21:23] <&ChkNet> muazam, 371739788053019 0620 0795 - 6.00$ - DECLINED  BIN: United States - CREDIT - PLATINUM - AMERICAN EXPRESS COMPANY
[21:23] <&ChkNet> Dear users, please notice that next DECLINED issuer is going to be banned (JUST FOR FUN)
[21:23] Link48 4423264903692542 01/19 711 Samantha Buth 38 W SOUTH PARK AVE OSHKOSH WI 54902 UNITED STATES APPROVED KILL NOW LIVE ENJOYYY

Google Official Market Finder | FREE | Released



Google Official Market Finder | FREE | Released An Hour Ago
-
1. Best for market and niche research
2. Best for making a new business for entrepreneurs
3. Best for finding a niche that can give you more money via Google Adsense from each country
And much more
Link: https://marketfinder.thinkwithgoogle.com/intl/en_us/

Stanford-led artificial intelligence index tracks emerging field


Since the term “artificial intelligence” (AI) was first used in print in 1956, the one-time science fiction fantasy has progressed to the very real prospect of driverless cars, smartphones that recognize complex spoken commands and computers that see. In an effort to track the progress of this emerging field, a Stanford-led group of leading AI thinkers called the AI100 has launched an index that will provide a comprehensive baseline on the state of artificial intelligence and measure technological progress in the same way the gross domestic product and the S&P 500 index track the U.S. economy and the broader stock market.

“The AI100 effort realized that in order to supplement its regular review of AI, a more continuous set of collected metrics would be incredibly useful,” said Russ Altman, a professor of bioengineering and the faculty director of AI100. “We were very happy to seed the AI Index, which will inform the AI100 as we move forward.”

The AI100 was set in motion three years ago by a charitable gift from Eric Horvitz, a Stanford alumnus and former president of the Association for the Advancement of Artificial Intelligence. Its first report, released in the fall of 2016, sought to anticipate the likely effects of AI in an urban environment in the year 2030.

Among the key findings in the new index are a dramatic increase in AI startups and investment as well as significant improvements in the technology’s ability to mimic human performance.

Baseline metrics
The AI Index tracks and measures at least 18 independent vectors in academia, industry, open-source software and public interest, plus technical assessments of progress toward what the authors call “human-level performance” in areas such as speech recognition, question-answering and computer vision – algorithms that can identify objects and activities in 2D images. Specific metrics in the index include evaluations of academic papers published, course enrollment, AI-related startups, job openings, search-term frequency and media mentions, among others.

“In many ways, we are flying blind in our discussions about artificial Intelligence and lack the data we need to credibly evaluate activity,” said Yoav Shoham, professor emeritus of computer science. “The goal of the AI Index is to provide a fact-based measuring stick against which we can chart progress and fuel a deeper conversation about the future of the field.”

Shoham conceived of the index and assembled a steering committee including Ray Perrault from SRI International, Erik Brynjolfsson of the Massachusetts Institute of Technology and Jack Clark from OpenAI. The committee subsequently hired Calvin LeGassick as project manager.

“The AI Index will succeed only if it becomes a community effort,” Shoham said.

Although the authors say the AI Index is the first index to track either scientific or technological progress, there are many other non-financial indexes that provide valuable insight into equally hard-to-quantify fields. Examples include the Social Progress Index, the Middle East peace index and the Bangladesh empowerment index, which measure factors as wide-ranging as nutrition, sanitation, workload, leisure time, public sentiment and even public speaking opportunities.

Intriguing findings
Among the findings of this inaugural index is that the number of active AI startups has increased 14-fold since 2000. Venture capital investment has increased six times in the same period. In academia, publishing in AI has increased a similarly impressive nine times in the last 20 years while course enrollment has soared. Enrollment in the introductory AI-related machine learning course at Stanford, for instance, has grown 45-fold in the last 30 years.

In technical metrics, image and speech recognition are both approaching, if not surpassing, human-level performance. The authors noted that AI systems have excelled in such real-world applications as object detection, the ability to understand and answer questions and classification of photographic images of skin cancer cells.

Shoham noted that the report is still very U.S.-centric and will need a greater international presence as well as a greater diversity of voices. He said he also sees opportunities to fold in government and corporate investment in addition to the venture capital funds that are currently included.

In terms of human-level performance, the AI Index suggests that in some ways AI has already arrived. This is true in game-playing applications including chess, the Jeopardy! game show and, most recently, the game of Go. Nonetheless, the authors note that computers continue to lag considerably in the ability to generalize specific information into deeper meaning.

“AI has made truly amazing strides in the past decade,” Shoham said, “but computers still can’t exhibit the common sense or the general intelligence of even a 5-year-old.”

The AI Index was made possible by funding from AI100, Google, Microsoft and Toutiao. Data supporting the various metrics were provided by Elsevier, TrendKite, Indeed.com, Monster.com, the Google Trends Team, the Google Brain Team, Sand Hill Econometrics, VentureSource, Crunchbase, Electronic Frontier Foundation, EuroMatrix, Geoff Sutcliffe, Kevin Leyton-Brown and Holger Hoose.

Puzzling patches in Earth’s interior billions of years in the making, Stanford researchers find



These thin patches of dense rock have confounded scientists for decades. They are located about 1,800 miles (2,900 kilometers) beneath Earth’s surface just above the core-mantle boundary that separates the planet’s molten metal heart from its rocky shell. They stand out from their surroundings because seismic waves generated by earthquakes are slowed down by a tenth to a third of their normal speeds as they sweep across.

Aside from being a scientific anomaly, these dampening zones could also provide insights into other deep Earth processes, said study leader Wendy Mao, an associate professor of geological sciences at Stanford’s School of Earth, Energy & Environmental Sciences.

The fact that the regions, known as ultra low velocity zones, or ULVZs, occur at the core-mantle boundary is intriguing because it suggests that Earth’s core and mantle interact to a much greater extent than has been previously appreciated.

“There’s also evidence that ULVZs are the origins of molten plumes that feed volcanoes at the surface,” Mao said. “So ULVZs could hint at much greater cycling between the core, mantle and surface of Earth than we thought.”

High pressure iron
Due to their extreme depths, the composition and origins of the zones are a mystery. But in a new study, published online this week in the journal Nature, an international team of researchers led by Mao have put forth a new theory to explain how they form.

The mechanism they propose is based on their recent discovery of a new type of oxygen-rich iron compound that forms spontaneously under extreme heat and pressure – conditions like those found in Earth’s lowermost mantle region.

In lab experiments performed at the Argonne National Laboratory in Illinois, Mao’s team compressed slivers of iron foil suspended in pure water to about 90 gigapascals – or about 900,000 times the pressure at sea level – and laser-heated them to 3,000–4,000 degrees Fahrenheit.

The result of this double whammy is a super-oxygenated form of iron that is packed with about a third more oxygen molecules than most oxygen-rich iron oxides that form under surface conditions.

Seismic slowing
The team went on to show that their compound shares many of the seismic wave-dampening properties exhibited by the low velocity zones.

“The low sound speeds we calculated for our compound match very well what is observed seismically in ULVZs,” said study first author Jin Liu, a postdoctoral researcher in Mao’s lab.

What’s more, the oxygen-rich iron the team created in the lab could form just as easily at the core-mantle boundary. “This reaction requires only iron and water,” Mao said. “As long as you have these components and the right temperature and pressure conditions, this compound likes to form.”

In the new study, the scientists propose that seawater, in the form of hydrated minerals on the seafloor, has been carried into the planet’s deep interior over billions of years through a process called subduction, in which one section of the Earth’s crust and upper mantle sinks beneath another.

Only a relatively small amount of subducted water would be needed to explain the zones, the scientists say. “If just one tenth of the mass of water in Earth’s oceans found its way to the core-mantle boundary over geologic time, it would be sufficient,” Liu said.

How to get approved on Maxbounty Account


First of all, Please keep in mind that Max-bounty will never approve your account until they have you on the phone. Yes a phone interview is MUST in order to get approved on max-bounty. Once you submit the application, hang your phone on your neck and never miss the call otherwise you could lose your chance :P keep your English speaking ability on high alert and get ready for a lot of CPA related questions :P )
Okay, you have filled the form and expecting a phone call. Please make sure to get prepared as the affiliate manager can ask any question related to CPA and your experience with other affiliate networks. If by chance you tell him that you never worked with any CPA network, then expect a Rejection immediately. You have to convince him that you are an expert internet marketer and have worked (and working) with a lot of other big groups)
Following are the questions he can ask from you:
"I want to know about your experience in affiliate marketing"
"which other CPA networks you have worked with"
"what are your favorite products to promote"
"what is your preferred promotion method"
"what other promotion methods you use to promote products"
"do you use incentive traffic"
"have you generated email list for a specific niche"
"why you want to join maxbounty"
Lets discuss these questions one by one.
---> If He ask you about your experience in CPA, you have to be very confident and say to him that you are doing affiliate marketing since a couple of years. You are very good in generating leads on email/zip submit offers and you have targeted audience for specific offers such as mobile/technology offers.
---> He will surely ask you about Affiliate Marketing and the Other CPA networks you have worked with or still working. Reply him that you already worked with Peerfly, wowtrk, market health, yeahmobi for mobile offers, clickbank and a lot other like jvzoo etc. You also have done teespring through facebook ads and generated good revenue from there.
---> If he ask you about your favroite product, you can say anything comes into your mind, such as health offers like Garcinia Cambogia etc.
---> He will ask you about your preffered promotion method, say him that you are expert in paid advertisement on facebook, bing, lead impact marketing. You can also drive search traffic from youtube and google through your own landing page. you have also generated an email list (for your favorite niche like health, make money online etc)
---> he will ask you about specific offers you are looking for, tell him that you have a lot of offers in mind, but specifically looking for health products because they converts very good for you.
---> If he ask you about incentive traffic, NEVER say Yes, just say him that you haven't done incentive traffic shit, you don't give incentives to your target audience.
---> If you are confident enough to convince him, he finally can ask you why you want to join Maxbounty. Just say him you want to join maxbounty because you are facing lead shaving issues on other networks. Maxbounty is the most trusted network that's why I want to generate a good revenue though maxbounty and it will be a great business for both of us.
Thats it guys, please keep one thing in mind that your english speaking MUST be good enough to talk to any "Angraiz" on the phone. Don't hesitate and talk with confidence. Your confidence will let them observe that you are an experienced marketer or just pretending to be one :P
Best of luck

Educators Seats District Wise 2017-18


                                              Educators Seats District Wise 2017-18

If India has proof against Hafiz Saeed, it should fight case in an international court: Pak PM

Zee News :India National
If India has proof against Hafiz Saeed, it should fight case in an international court: Pak PM
"Prosecute him internationally if there is substance to these charges,” he said.

Global press freedom plunges to worst level this century

http://ift.tt/eA8V8J
http://ift.tt/2n1wzT7

Study finds freedom of expression at lowest point since 2000 with reporters facing violence, prosecution and financial rout in dozens of countries

Media freedom around the world has fallen to the lowest level for at least a decade, according to a study that shows journalists are threatened by government censorship, organised crime and commercial pressures caused by the growth of the internet.

Turkey has experienced the biggest decline in freedom of speech over the past decade but Brazil, Burundi, Egypt, Poland, Venezuela and Bangladesh have also had a disturbing decline in the diversity and independence of the media, according to the report.

Continue reading...

from The Guardian http://ift.tt/2AnVZ2H

The Brighton Kop: 270 miles from Anfield but no less Liverpool – video

http://ift.tt/eA8V8J
http://ift.tt/2n1wzT7

There is a pub in the middle of Brighton, 270 miles from Anfield, that is home to a community of Liverpool fans, they call it the Brighton Kop. When Benny started the supporters' club, he was worried about how he would be perceived as a gay man walking into a pub and asking football fans to join his club. But four years on the Brighton Kop is a successful community project raising money for charities and is now an official supporters' club, meaning a first visit to Anfield for some members. The pub is expecting 3,000 fans when Liverpool visit Brighton on 2 December

Continue reading...

from The Guardian http://ift.tt/2jxKE5v

Brit 'faces jail' over Dubai hotel selfie fight

http://ift.tt/eA8V8J
http://ift.tt/2zD1LxD
A British expat is reportedly facing jail in Dubai after witnessing a fight between her friends and a stranger.

from The Latest News from the UK and Around the World | Sky News http://ift.tt/2AIgIPj

Trump lashes out at NBC News after Matt Lauer fired for 'inappropriate sexual behavior'

Trump lashes out at NBC News after Matt Lauer fired for 'inappropriate sexual behavior'President Donald Trump responded to the announcement that NBC News had fired longtime anchor Matt Lauer by attacking Andy Lack, the chairman of NBC News and MSNBC.




from Yahoo News - Latest News & Headlines http://ift.tt/2AlLLQc

Demonetisation was a money laundering scheme: Rahul

Amreli (Gujarat), November 30

Congress vice-president Rahul Gandhi on Thursday termed demonetisation a money laundering scheme, and raked up the issue of BJP President Amit Shah’s son Jay Shah’s company recording massive turnover after the NDA government came to power.

“Demonetisation was implemented suddenly; maybe he did not like the Rs 500 and Rs 1,000 currency notes. On November 8, the whole country was standing in line... But did you see any big industrialist from Gujarat in the queue outside banks? Did you see anyone coming in a Mercedes car?” Gandhi said at an election rally here.

“Those who ride Mercedes cars, entered the bank from the back door, and got their black money converted,” he said.

“This is the reality of demonetisation. The thieves got their black money laundered and you were left standing in queues,” he added.

He also raked up the issue of BJP president Amit Shah’s son Jay Shah’s company.

“Magically, Amit Shah’s son’s company converted Rs 50,000 to Rs 80 crore in three months... While anyone would usually run a profit making venture, the company was shut after three months,” he said.

He added that the Modi government was avoiding holding the Winter Session of Parliament before the Gujarat elections because they were scared of issues like Jay Shah’s company and the Rafale deal being raised. — IANS



from The Tribune http://ift.tt/2AkFEJz

UDF slams LDF govt in Kerala for buildings ordinance

Thiruvananthapuram, November 30

The Opposition in Kerala on Thursday hit out at the CPI(M)-led LDF government for its decision to amend the Panchayat Raj Act and Municipalities Act to regularise unauthorised buildings, constructed on or before July 31, 2017.

“The decision would lead to massive corruption,” Opposition leader Ramesh Chennithala told a press conference here on the eve of the conclusion of ‘Padayorukkam’, the political rally from Kasargod to Thiruvananthapuram.

Congress vice-president Rahul Gandhi is scheduled to address a public meeting to be held at Shankumugham beach tomorrow.

He would address a meeting of state party leaders here on December 2 and also participate in former RSP leader Baby John’s birth centenary celebrations.

Slamming the LDF government, Chennithala asked whether this government was that of “encroachers and unauthorised constructors”.

The state Cabinet had on Wednesday decided to recommend to the Governor to issue separate ordinances to amend existing Acts.

He flayed the government for taking the ‘ordinance’ route to bring in important laws and said ‘LDF is virtually making the state Assembly a mere watcher’.

Alleging that the state Vigilance Department has become dysfunctional, Chennithala said the government has not appointed a full-time director as it wanted to ‘wear out’ corruption charges against its leaders.

State DGP Lok Nath Behra is holding the additional charge of State Vigilance and Anti-Corruption Bureau.

Answering a question, Chennithala said the JD(U) led by M P Veerendra Kumar, was an integral part of UDF.

The decision of Kumar to quit the Rajya Sbaha has nothing to do with Front relations, he added.

“JD(U) leaders in the state had participated in the ongoing yatra and Kumar himself was the main speaker at Kozhikode public meeting held as part of the yatra,” he said.

The JD(U) leader had on Wednesday announced his decision to resign his RS seat as he did not want to continue as an MP under the party led by Bihar Chief Minister Nitish Kumar as he had moved to the BJP-led NDA. PTI



from The Tribune http://ift.tt/2AiUl21

Warren sees stock rise with Trump insults - The Hill


The Hill

Warren sees stock rise with Trump insults
The Hill
President Trump's latest “Pocahontas” insult of Sen. Elizabeth Warren · Elizabeth Ann WarrenWarren fundraises off of Trump's 'Pocahontas' jab 25 Dem lawmakers file court brief backing English over Trump consumer bureau pick Overnight Finance: Directors ...
Trump's disrespect for Native Americans is nothing newCNN
The Bubble: Trump's Pocahontas comment wasn't racist because Warren isn't Native American, conservative saysUSA TODAY
Trump's racist 'Pocahontas' reference really has nothing to do with Elizabeth WarrenWashington Post
Los Angeles Times -Fox News -U.S. News & World Report -TIME
all 1,311 news articles »


from Top Stories - Google News http://ift.tt/2j34nuD

The Far-Right Group Trump Amplified On Twitter Has A History Of Open Anti-Muslim Hate

The Far-Right Group Trump Amplified On Twitter Has A History Of Open Anti-Muslim HateBritain First is a far-right, anti-immigrant political party in the U.K. The fringe group is known for spreading hoaxes about Islam, conducting aggressive “mosque invasions” of Muslim worship spaces and campaigning for an outright ban on Islam in their country.




from Yahoo News - Latest News & Headlines http://ift.tt/2BxDfLK

Sioux Leader To Trump: 'Leave The Office You Bought And Take Your Swamp Things With You'

Sioux Leader To Trump: 'Leave The Office You Bought And Take Your Swamp Things With You'A Cheyenne River Sioux Tribe leader issued a damning response Wednesday to President Donald Trump’s “Pocahontas” slur earlier this week during an event meant to honor Navajo Code Talkers.




from Yahoo News - Latest News & Headlines http://ift.tt/2neg5Hq

David Duke celebrates Trump's sharing Britain First anti-Muslim video

David Duke celebrates Trump's sharing Britain First anti-Muslim videoFormer Ku Klux Klan leader David Duke praised President Trump on Wednesday after he retweeted a series of anti-Muslim videos, saying "Thank God for Trump!"




from Yahoo News - Latest News & Headlines http://ift.tt/2BmQyxK

Roy Moore Backers Say George Soros Is Paying Women To Lie About Him

Roy Moore Backers Say George Soros Is Paying Women To Lie About Him― Two weeks before Alabama’s Senate election, some of Roy Moore’s supporters say they are giving him a pass on the allegations of sexual misconduct against him because they think his female accusers are lying and being paid by billionaire Democratic donor George Soros.




from Yahoo News - Latest News & Headlines http://ift.tt/2zNzeWn

Matt Lauer Is Focused on Family After Being Fired, Source Says

Matt Lauer Is Focused on Family After Being Fired, Source SaysMatt Lauer is putting his attention on his family after he was terminated from NBC over allegations of “inappropriate sexual behavior in the workplace”




from Yahoo News - Latest News & Headlines http://ift.tt/2AfHOMv

The Birther's Back: Trump Reportedly Reignites Racist Lie About Obama

The Birther's Back: Trump Reportedly Reignites Racist Lie About ObamaPresident Donald Trump is reportedly reviving the racist “birther” conspiracy theory, which claims that President Barack Obama wasn’t born in the United States.




from Yahoo News - Latest News & Headlines http://ift.tt/2juf74J

Saudi prince freed in $1 billion settlement agreement: official

Saudi prince freed in $1 billion settlement agreement: officialSenior Saudi Prince Miteb bin Abdullah, once seen as a leading contender to the throne, was freed after reaching an "acceptable settlement agreement" with authorities paying more than $1 billion, a Saudi official said on Wednesday. The official, who is involved in the anti-corruption campaign, said Prince Miteb was released on Tuesday after reaching "an acceptable settlement agreement". "The amount of the settlement was not disclosed but it is believed to be more than one billion US dollar equivalent," the official said.




from Yahoo News - Latest News & Headlines http://ift.tt/2j2a1gi

Is Arvind Subramanian stupid too, Chidambaram asks Narendra Modi

New Delhi, November 30

Defending his party’s stand demanding capping of GST at 18 per cent, senior Congress leader and former Finance Minister P Chidambaram on Thursday hit back at Prime Minister Narendra Modi for calling it a “grand stupid thought” and asked if the government considered its Chief Economic Advisor Arvind Subramanian also stupid for voicing the same argument.

“If it is grand stupid thought to argue for a cap of the tax rate at 18 per cent, then CEA Arvind Subramanian and many other economists are stupid. Is that what the PM is saying,” Chidambaram tweeted.

The Congress leader asked if the Prime Minister had read the economic adviser’s report on Revenue Neutral Rate in which he had recommended an RNR of 15-15.5 per cent.

(Follow The Tribune on Facebook; and Twitter @thetribunechd)

“Why can’t the normal GST rate be 15 per cent and RNR plus rate on luxury goods be 18 per cent? Tax and spend is the credo of the BJP government. Example: when crude oil prices fell by 50 per cent, prices of petrol and diesel remained the same.”

Modi at a rally in Gujarat’s Morbi had mocked at “some intellectuals and economists” for misleading the country.

“The Congress wants the same 18 per cent tax on something as essential as salt and something as expensive as Rs 5 crore worth car. They want 28 per cent tax on alcohol and costly cigarettes to be reduced to 18 per cent.

“Do you want to sell cheap alcohol and spread cancer by selling cheap cigarettes? This is nothing but a grand stupid thought. There can’t be any bigger anti-poor and anti-middle class thought,” Modi said. IANS



from The Tribune http://ift.tt/2AJD6aY

Warning Against Buying Doppler Machines For Home Use To Check Baby

Christmas shoppers have been warned not to buy home doppler machines, which are sold with a view to enabling pregnant women to check their baby’s heartbeat.

Campaigners said the devices offer false reassurance and should be banned. 

The charity Kicks Count – which encourages women to keep a close check on baby movements – said the hand-held devices are not appropriate presents for loved ones this Christmas. 

Chief executive Elizabeth Hutton said: “With Christmas coming, we are urging people not to buy home dopplers for their loved ones as gifts.

“They are not designed to be used as a fun novelty product but should be used only by professional medical staff. 

“In the wrong hands they can provide false reassurance – the placenta, and the mother’s heartbeat can both easily be mistaken for a foetal heartbeat leading to tragic consequences.”

Home dopplers are available to buy for around £30, while phone apps also claim to monitor an unborn baby’s heartbeat.

Kicks Count is calling on the Government to ban home dopplers, and a petition on the issue has so far attracted more than 13,500 signatures.

Earlier this year, the Royal College of Midwives (RCM) also warned against women using the machines, saying it is too easy to confuse sounds coming from the mother with those from the baby.

Blogger Gemma Brushneen, 31, from Wiltshire, is also backing the campaign. She lost her baby Sophie at 24 weeks after being falsely reassured by a home doppler device. 

She said: “At 23+2 (weeks pregnant), I realised I really hadn’t felt much movement at all that day, and as usual got out my home doppler.

“I picked up a heartbeat straight away, and then went to have a warm bath along with an ice cold can of Coke – which was always guaranteed to get her moving.

“The weekend continued, it was crazy busy, and stupidly I didn’t really keep a track of movements – I did continue to use the doppler and although I struggled sometimes, I picked up what I thought was her heartbeat.

“I was wrong. In hindsight, I had been picking up my own heartbeat. I felt like my bump had gone squishy and managed to convince myself she had settled in my back and that’s why I wasn’t feeling any movements.

“On the Monday morning when everything had slowed down I suddenly panicked, realising that I really hadn’t felt any movements – and this time the only sound I could pick up with the doppler was static. I hurriedly arranged to get checked out. I was still trying to convince myself it would all be OK.”

Brushneen, who has three other children, added: “In that tiny dark room, with an ultrasound machine that was probably older than me, the two midwives confirmed, after trying with their own dopplers, they couldn’t find a heartbeat.

“I just remember repeating ‘but we’ve painted her room pink’ and ‘her clothes are all hung up ready’.

“Sophie was born sleeping at just after midnight on Wednesday 1 February 2012 – the day I would’ve been 24 weeks pregnant. She weighed less than 1lb.

“My message to other mums is that these should not be treated as a bit of fun. Don’t buy these devices and please don’t rely on them to check your baby’s health.”



from HuffPost UK - Athena2 - All Entries (Public) http://ift.tt/2Ar0BVA

Schutz vor Erkältung und Grippe funktioniert am besten mit dem richtigen Verhalten

  • Nicht Medikamente schützen am besten vor Erkältung, sondern das richtige Verhalten

  • Ein kleiner NDR-Test zeigt jedoch: Apotheker versuchen trotzdem Präparate zu verkaufen

  • Im Video oben erklärt eine Allgemeinmedizinerin, wie ihr den Unterschied von Allergie, Erkältung und Grippe erkennt


Die Erkältungszeit ist da, die ersten liegen mit Grippe im Bett. Wer sich nun schützen will, sollte sich den Gang zur Apotheke noch einmal überlegen. Das Wirtschafts- und Verbrauchermagazins Markt im Norddeutschen Rundfunk hat zehn Apotheken besucht. Neun Apotheker haben Präparate zum Erkältungsschutz und zur Immunsystem-Stärkung empfohlen.

Aber das ist laut Allgemeinmediziner Martin Scherer des Uni-Klinik Hamburg-Eppendorf nicht der beste Weg, sich zu schützen.

"Bei einer Erkältung habe ich es mit einer Vielzahl von Viren zu tun", sagte er laut NDR. "Hier das Immunsystem unspezifisch stimulieren zu wollen, ist nicht sinnvoll." Es gebe auch keine belastbaren Wirkungsbelege für Produkte, die unspezifisch das Immunsystem aktivieren sollen. Das gilt auch Vitamin-C-Tabletten.

Viel wichtiger ist es laut Experten, sein Verhalten anzupassen. Das riet auch eine Apotheke in der NDR-Stichprobe.

Sieben Tipps zum Schutz vor Erkältungen und anderen Infektionskrankheiten



  1. Wascht eure Hände häufiger - nicht nur nach der Toilette. Denn wir greifen uns häufiger ins Gesicht, als wir selbst es wahrnehmen und können uns so mit Viren und Bakterien anstecken. Beim Waschen reichen aber oft schon Seife und lauwarmes Wasser, jedoch dann mindestens 20 Sekunden lang.

  2. Säubert auch Türklinken und andere Gegenstände, die ihr regelmäßig anfasst. Denkt dabei auch an Computer-Tastaturen und PC-Mäuse, damit sich dort Bakterien und Viren nicht sammeln können. Auch eine Desinfektion kann hier mal hilfreich sein.

  3. Niest nicht in die Hand, sondern in die Armbeuge - auch damit ihr gegebenenfalls nicht andere ansteckt. Und nutzt Papiertaschentücher. In den Stofftüchern sammeln sich schnell Viren - und ihr steckt euch selbst immer wieder an.

  4. Meidet Körperkontakt. Umarmen, küssen und selbst Händeschütteln reicht, um sich anzustecken. Manche Ärzte grüßen daher auch nur mündlich.

  5. Meidet Menschenmassen - um das Ansteckungsrisiko zu senken.

  6. Lüftet regelmäßig - das kann gegen Viren gegen die trockene Heizungsluft helfen. Gerade das Heizen kann die Schleimhäute austrocknen und sie anfällig für Krankheiten machen.

  7. Stärkt euer Immunsystem. Eine ausgewogene Ernährung mit mindestens fünf Portionen Obst und Gemüse am Tag und einer gesunden Lebensweise mit Bewegung an der frischen Luft sind eben auch im Winter wichtig.


Mehr zum Thema:
Allergie, Grippe oder Erkältung? So erkennt ihr, ob ihr wirklich krank seid oder nicht
Die Arzneipflanze 2018 solltet ihr bei einer Erkältung kennen




from Germany - The Huffington Post http://ift.tt/2AoWLMN

Jamaika ist an allen gescheitert: Wie es nun weitergehen könnte

Die FDP hat die Jamaika-Sondierungen beendet, weil es offensichtlich nicht möglich war, zentrale Wahlversprechen, für die sie angetreten ist, in einer solchen Konstellation umzusetzen. Das ist gleichermaßen an Grünen und Union gescheitert: Sogar bei der Aufhebung des Kooperationsverbots in der Bildung, einer Forderung die eigentlich so auch im Wahlprogramm der Grünen stand, sperrten sich plötzlich beide Parteien gemeinsam dagegen. Bei Themen wie innerer Sicherheit und Flüchtlingspolitik ist wiederum die CSU sehr kompromisslos aufgetreten. Und nachdem selbst am Sonntag noch als „Kompromissvorschlag" für den FDP-Wunsch nach der Abschaffung des Solis von Seiten der Union allen Ernstes ihr eigenes (!) Wahlprogramm vorgelegt wurde, war spätestens klar, dass dies keine Grundlage ist, auf der man weiter verhandeln kann.



Man könnte durchaus sagen: Hier hat sich Merkel wohl verzockt. Offenbar haben CDU und CSU nicht bemerkt, dass die Freien Demokraten in den letzten vier Jahren einen Erneuerungsprozess vollzogen haben und seitdem nicht mehr bedingungslos als Steigbügelhalter für eine unionsgeführte Regierung bereitstehen. Die Unionsspitze war wohl der Auffassung, die Drohung nach einem Abbruch der Verhandlungen sei reine Taktik und letztlich nicht ernstgemeint. Merkel hätte aber wissen müssen: Die Freien Demokraten von heute sind nicht mehr die alte FDP.



Die FDP ist und bleibt eine eigenständige und unabhängige Kraft



Das gilt übrigens auch nach einer möglichen Neuwahl: Die Union braucht nicht meinen, dass die FDP jetzt wieder zum reinen Mehrheitsbeschaffer für sie wird. Selbst, wenn es künftig wieder für eine schwarz-gelbe Mehrheit reichen sollte, bedeutet das beileibe keinen Automatismus, dass eine solche Regierung zustande kommt. Die FDP hat gelernt, mutig als eigenständige und unabhängige Kraft aufzutreten. Sie stellt ihre Überzeugungen und Positionen in den Fokus ihrer Politik, nicht die Aussicht auf Posten oder persönliche Befindlichkeiten. Wenn diese Inhalte in ausreichender Weise umgesetzt werden können, übernehmen Freie Demokraten sehr gerne Regierungsverantwortung - andernfalls eben nicht. Diese Bedingung vorausgesetzt, spielt es dann übrigens auch keine Rolle, mit wem man das erreicht. Denn die FDP gehört keinem politischen „Lager" an. Aus diesem Grund ist sie ja auch bereits bei den letzten Wahlen ohne Koalitionsaussagen angetreten. Ich gehe davon aus, dass meine Partei diese Einstellung auch bei einer möglichen Neuwahl beibehält - und ihrem Erneuerungsprozess, durch den sie sich in den letzten vier Jahren neu aufgestellt hat, nicht nur weiterhin treu bleibt, sondern ihn auch weiter fortführt.



Es ist übrigens eine Mär, dass am Sonntag zumindest Grüne und Union bereits kurz vor einer Einigung standen und lediglich die FDP quergeschossen hätte. Andernfalls würde ich gerne mal sehen, worauf sich Grüne und CSU denn angeblich in der Flüchtlingspolitik geeinigt hätten. Nein, die Wahrheit ist, dass bis zuletzt noch über 200, teils zentrale Einzelpunkte umstritten waren und sogar bereits vereinbarte Kompromisse immer wieder auf den Tisch kamen - und das nach vier Wochen Verhandlungen. Dadurch hatte zwischenzeitlich auch die Vertrauensbasis, auf deren Fundament eine Regierung hätte stehen müssen, gelitten. Dazu trugen nicht zuletzt auch wiederholte persönliche Angriffe bei, die ja auch in den letzten Tagen erneut engagiert vorgetragen wurden.



Die FDP vertritt eine durch und durch liberale und weltoffene Migrationspolitik, welche die qualifizierte Zuwanderung durch ein Einwanderungsgesetz erleichtern (!) und es durch mehr Ordnung in der Flüchtlingspolitik ermöglichen möchte, dass wirklich gefährdete Kriegsflüchtlinge (einschließlich derer Familien) besser geschützt werden können. In ihrem Wahlprogramm hat sie sich sogar für sichere Fluchtwege nach Europa ausgesprochen, um eine lebensgefährliche Flucht über das Mittelmeer zu vermeiden. In der Europapolitik stehen die Liberalen in der Tradition von Hans-Dietrich Genscher; ihr Wahlprogramm strotzte nur so vor europäischer Euphorie - als einzige Partei fordert sie darin gar, Schritte zur Gründung der Vereinigten Staaten von Europa zu ergreifen! Und auch in der Energiepolitik hat die FDP stets betont, die Klimaziele erreichen zu wollen - nur eben mit anderen, markt- statt planwirtschaftlichen Maßnahmen.



Ich hätte gehofft, man hätte angesichts dieser gemeinsamen Ziele, bei denen die Liberalen den Grünen ja inhaltlich sogar teilweise näher stehen als der Union, lösungsorientiert zusammenarbeiten können. Es wäre die Chance gewesen, das gemeinsame Narrativ einer ökologischen Marktwirtschaft wiederzubeleben und zur visionären Grundlage der kommenden Jahre zu machen. Hierbei darf man durchaus auch selbstkritisch sein: Auch ich hätte mir beispielsweise gewünscht, dass sich nicht ausgerechnet die FDP beim Thema Familiennachzug, das ja nichtmal im Wahlprogramm erwähnt wird, verkämpft. Wenn aber die Grünen die Freien Demokraten sogar noch während der Verhandlungen ernsthaft öffentlich beschuldigen, die CSU „rechts zu überholen", ihnen „Europafeindlichkeit" vorwerfen und sie auf eine Stufe mit dem Klimawandelleugner Donald Trump stellen, dann zerstört das nicht nur enorm Vertrauen, sondern lässt auch Zweifel daran wachsen, ob man überhaupt gewillt ist, vier Jahre lang respektvoll zusammenzuarbeiten.



Es war also nur konsequent, in dieser verfahrenen Situation, in der keiner der beteiligten Akteure die Bereitschaft gezeigt hat, ernsthaft auf die Positionen der FDP zuzugehen, letztlich die Sondierungen zu beenden. Dabei waren die Liberalen durchaus kompromissbereit. Sie hätten sehr gerne gemeinsam mit Grünen und Union Deutschland modernisiert. Deshalb waren die Freien Demokraten, übrigens im Gegensatz zur SPD, auch bereit, miteinander zu sprechen und haben wochenlang alles versucht, damit dieses Projekt erfolgreich ist. Doch wenn man ihnen bis zum Schluss quasi keine einzige ihrer vor der Wahl verkündeten 10 „Trendwenden" zugestehen möchte und ihr gleichzeitig nicht einmal das notwendige Mindestmaß an Respekt für ihre Positionen entgegenkommen lässt, bleibt eben leider kein anderer Weg als in die Opposition zu gehen. Diese klare, prinzipientreue Haltung haben auch die Jungen Liberale immer eingefordert. Sie ist nun zu respektieren.



Mehr zum Thema: "Die FDP hat Rückgrat bewiesen"

Eine Minderheitsregierung böte auch neue Chancen



Inzwischen deutet sich ja scheinbar an, dass die Sozialdemokraten nun doch von ihrem Baum herunterkommen und in eine Große Koalition einsteigen würden. Jedoch zu welchem Preis? Als Bedingungen werden dafür bereits jetzt die Abschaffung der privaten Krankenversicherungen, Steuererhöhungen, neue Rentengeschenke und vieles mehr genannt - und so auch unrealistisch hohe Erwartungen an der SPD-Basis geschürt, die ja letztlich über einen Koalitionsvertrag abstimmen soll. Ich bin mir wirklich nicht sicher, ob das wirklich zum Erfolg führen kann - oder überhaupt soll.



Sollte nun also tatsächlich doch keine mehrheitsfähige Regierung mehr zustande kommen, sollten wir jedoch nicht verzweifeln, oder gar eine Staatskrise heraufbeschwören. Es ist ja nicht so, als ob unser Grundgesetz nicht durchaus auch die Möglichkeit einer Minderheitsregierung vorsähe. Auch wenn wir eine solche Situation seit Gründung der Bundesrepublik noch nie hatten, fahren andere Länder bereits seit Jahren gut damit. Aus meiner Sicht böte sie sogar durchaus eine Chance: Denn durch die Notwendigkeit wechselnder Mehrheiten würde das Parlament enorm aufgewertet.



Die Parteien könnten erstmals tatsächlich stets so abstimmen, wie es ihrer innersten Überzeugung entspricht - ohne dabei an eine Koalitionsdisziplin gebunden zu sein. Eigentlich längst mehrheitsfähige Themen, wie es beispielsweise jahrelang die „Ehe für alle" war, würden so nun nicht mehr an Koalitionsverpflichtungen scheitern. Stattdessen könnten die Parteien neue, vielleicht auch ungewohnte Ad-hoc-Interessensgemeinschaften bilden und so möglicherweise innovative Modernisierungsprojekte auf den Weg bringen. Ich denke da beispielsweise an eine Digitalisierungsoffensive, die Stärkung Europas, die Legalisierung von Cannabis, die Ermöglichung innovativer Geschäftsmodelle, ein modernes Familienrecht und den Schutz von Bürgerrechten.



Einen ersten Eindruck, wie so etwas ablaufen könnte, erhielten wir Anfang letzter Woche, als der Bundestag unter anderem über ein Einwanderungsgesetz diskutierte; eine Forderung, die eigentlich von einer Mehrheit der Abgeordneten unterstützt wird, jedoch bisher nie umgesetzt werden konnte. Diese neue Macht des Parlaments würde auch Plenardebatten plötzlich wirklich spannend werden lassen - wenn nicht mehr ohnehin von vorn herein klar ist, welche Blöcke wie immer gleich abstimmen werden. So wurde bereits in der zweiten Sitzung des Bundestags der erste „Hammelsprung" notwendig, als nicht sofort klar war, ob es tatsächlich eine Mehrheit für einen Antrag gab. War es nicht genau diese fehlende politische Auseinandersetzung, Glaubwürdigkeit und Auswahl an Themen, die in den letzten Jahren bemängelt wurde?



Ich blicke nun also optimistisch nach vorne. Und egal, wie es letztlich enden wird: Die Freien Demokraten werden in jedem Fall weiterhin konstruktiv und lösungsorientiert ihre fortschrittlichen Positionen im Deutschen Bundestag vertreten und mutig dafür streiten, Deutschland neu zu denken.



____

Lesenswert:




Leserumfrage: Wie fandet ihr uns heute?


2017-03-08-1488965563-6721107-iStock482232067.jpg


Ihr habt auch ein spannendes Thema?
Die HuffPost ist eine Debattenplattform für alle Perspektiven. Wenn ihr die Diskussion zu politischen oder gesellschaftlichen Themen vorantreiben wollt, schickt eure Idee an unser Blog-Team unter blog@huffingtonpost.de.


from Germany - The Huffington Post http://ift.tt/2iqN6i0

"Flatliners" im Kino: Deshalb lohnt sich die Neuverfilmung von "Heute ist ein schöner Tag zum Sterben"

Geschwisterkrieg: Trump twittert die USA in eine diplomatische Krise mit ihrem engsten Verbündeten

  • Donald Trump hat die Hass schürenden Videos einer britischen Rechtsextremen auf Twitter verbreitet

  • Der US-Präsident hat damit für Empörung in ganz Großbritannien gesorgt - Premierministerin Theresa May verurteilte sein Handeln

  • Doch anstatt sich bei seiner wichtigsten Verbündeten zu entschuldigen, ging Trump zum Angriff über


Donald Trump zerstört gerade eine Jahrzehnte alte Freunschaft - per Twitter. Am Mittwoch teilte der US-Präsident einer Tweets der rechtsextremen Politikerin aus Großbritannien - und damit drei Videos, die Hass auf Muslime schüren sollten.

Jayda Fransen gehört der Partei Britain First an. Die Gruppierung veranstaltet in Großbritannien "christliche Patrouillen", es ist ihr aufgrund von Vorverurteilungen wegen Hassverbrechen untersagt, Moscheen zu betreten. Im vergangenen Jahr brachte ein Anhänger von Britain First die Labour-Abgeordnete Jo Cox um.

Trump ist das egal. Er twitterte - und die britische Regierung reagierte. Sie verurteilte den Vorfall in einem Statement: “Die Briten lehnen die mit Vorurteilen geladene Rhetorik der extremen Rechten ab, die den Werten dieses Landes widersprechen: Anstand, Toleranz und Respek.”

Werte, die Trump in seiner Reaktion auf den Ärger der britischen Regierung mit Füßen trat.

Trump: "Uns geht es hier ganz ausgezeichnet!"



Denn anstatt sich beim wichtigsten Verbündeten der USA zu entschuldigen, ging Trump zum Angriff auf Großbritanniens Premierministerin Theresa May über. "Konzentrieren Sie sich nicht auf mich, Theresa May, konzentrieren Sie sich auf den zerstörerischen radikal-islamischen Terrorismus im Vereinigten Königreich", wütete der "Anführer der freien Welt".

Und fügte pampig hinzu: "Uns geht es hier ganz ausgezeichnet!"





Zuvor hatte schon Trumps Sprecherin Sarah Sanders erklärt, es sei “egal, ob das Video echt ist. Die Gefahr ist echt.” Mit der “Gefahr” meinte Sanders offenbar den radikalen Islam.

Diese arrogante Haltung der US-Regierung ist selbst in Zeiten von Trump außergewöhnlich. In den vergangenen Jahrzehnten traten Großbritannien und die Vereinigten Staaten auf der Weltbühne stets als unzertrennliche Partner auf.

Die Briten sind der Waffenbruder der USA im Kampf gegen den Terror und zogen mit George W. Bush in den Irakkrieg. Auf den Brexit und die Wahl Donald Trumps reagierte Theresa May mit den Worten: "Die USA und Großbritannien werden wieder gemeinsam die Welt anführen."

Dass ihr Trump nun in den Rücken fällt, erscheint erstaunlich - ist aber Teil einer verzweifelten Strategie des US-Präsidenten.

Trumps letzter Verbündeter sind seine Anhänger



Einer Strategie, die Brendan Cox, Witwer der ermordeten Jo Cox, in einem Beitrag für den "Guardian" auf den Punkt brachte.

Cox verurteilte Trumps Verbreitung von Hass und Ausländerfeindlichkeit - aber stellte treffend fest, dass der US-Präsident dadurch seine Anhänger mobilisieren wolle. Tatsächlich seien diese die letzten Verbündeten des US-Präsidenten auf der Welt.

Laut einer Erhebung des Pew Research Centers hat Trump weltweit das Image der USA schwer beschädigt. Der US-Präsident vergrault seine Verbündeten - so nannte Kanzlerin Merkel die USA nach Trumps Wahl nicht mehr "Freund", sonder nur noch Partner.

Und in seinem Heimatland ergeht es Trump nicht besser: Von Umfrage zu Umfrage wird er unbeliebter, so schnell und so dramatisch, wie kein US-Präsident vor ihm.

Trumps einziger Trumpf ist seine Basis, dieser Kern an Anhängern, die ihn für seine Hasskommentare und seinen angeblichen Kampf gegen das System vergöttern. Trumps politische Strategie ist es, diese Basis bei Laune zu halten - und zu hoffen, dass sie im Gegenzug seine Macht erhalten.

Wenn er dafür islamophobe Videos einer Rechtsextremen verbreiten und so ein ganzes Land gegen ihn aufbringen muss, ist das ein Preis, den der US-Präsident bereit ist zu zahlen. Denn wenn es um Macht und Ansehen geht, hört für Trump die Freundschaft auf - auch, wenn diese Jahrzehnte lang gehalten hat.

Mit Material der dpa

Mehr über Donald Trumps Chaos-Präsidentschaft:
Was alle wissen sollten, die glauben, dass Donald Trump bald des Amtes enthoben wird
Trump profitiert von der starken US-Wirtschaft - doch diese 6 Fakten sollten dem US-Präsidenten Sorge bereiten
Trump ist eine Zumutung. Aber was nach ihm kommen könnte, wäre noch schlimmer
Donald Trump will die USA spalten - mit dieser perfiden Taktik will er sein Ziel erreichen
Sonderermittler Robert Mueller: 5 Dinge, die ihr über den Mann wissen solltet, der Donald Trump zu Fall bringen könnte
Trumps Eleven: Das sind die wichtigsten Verdächtigen in der Russland-Affäre


from Germany - The Huffington Post http://ift.tt/2io2Vpu

Die neue Glaubwürdigkeit

Mit ihrem Ausstieg aus den Jamaika-Sondierungen hat die FDP das gemacht, was sie vorher über zwei Jahre lang angekündigt hat. Für die Verhandlungspartner scheint es unfassbar, dass Politiker das tun, was sie öffentlich versprochen haben.

Dienstag, 19. September 2017, etwa 21 Uhr. Stuttgart, Phönixhalle im Römerkastell. Ein letztes Mal in diesem Wahlkampf Christian Lindner live zuhören. Er sagt wieder den Satz, den wir Wahlkämpfer in leichten Variationen seit Anfang 2015, seit den Wahlkämpfen in Hamburg und Bremen, sicherlich tausend Mal gehört haben müssen. Er war das Mantra des Wiederaufstiegs der FDP. „Wir werden nur in eine Koalition eintreten, wenn es politische Trendwenden gibt." - „Wir werden in keine Regierung eintreten, wenn nicht wesentliche Teile des Wahlprogramms umgesetzt werden." - „Wir werden nur dann regieren, wenn eine liberale Handschrift sichtbar wird" - „Wir werden nie wieder unsere Überzeugungen für Dienstwagen verkaufen.". 

Ich konnte es nicht mehr hören. In der Politik ein gutes Zeichen: Ständige Wiederholung erhöht die Chance, dass die Botschaft irgendwann 'draußen' ankommt. Hamburg, Bremen, Baden-Württemberg, Rheinland-Pfalz, Sachsen-Anhalt, Mecklenburg-Vorpommern, Berlin, Saarland, Schleswig-Holstein, Nordrhein-Westfalen und schließlich die Bundestagswahl: Immer die gleiche Botschaft. Wie eine Schallplatte mit Sprung. 

Vor der Bundestagswahl gab es für die FDP in vier Fällen die Option auf eine Regierungsbeteiligung: In Rheinland-Pfalz ist sie in eine Ampelkoalition eingetreten, in Schleswig-Holstein regiert Jamaika, in NRW schwarz-gelb.

In Baden-Württemberg hingegen, wo es rechnerisch die Möglichkeit für eine Ampel- oder eine Deutschlandkoalition gegeben hätte, verzichtete die FDP nach einem Sondierungsgespräch mit der SPD dankend.

Michael Theurer, der baden-württembergische FDP-Landesvorsitzende, bezeichnete dieses Vorgehen später als den "Glaubwürdigkeitsanker der Freien Demokraten": Ein deutlich sichtbares Signal gegen Beliebigkeit. 

Die Freien Demokraten unter Lindner sind regierungsfähig und -willig



Dieser Umstand hätte Union und Grünen für die Jamaika-Verhandlungen im Bund klar machen müssen: Die Freien Demokraten unter Lindner sind regierungsfähig und -willig. Aber nicht um jeden Preis. Nicht um den Preis der politischen Glaubwürdigkeit. Und die beruht eben darauf, dass man nach der Wahl das tut, was man vor der Wahl gesagt hat. 

Aus der Innensicht ist es nun irritierend, dass sich die Politiker von Union und Grünen - auch im persönlichen Gespräch - ehrlich darüber empören, dass ein Abbruch der Sondierungsgespräche für die FDP überhaupt eine Option war.

Das haben sie nicht kommen sehen, damit hatten sie nicht gerechnet. Hatten Politiker der FDP nicht während der Verhandlungen ständig öffentlich betont, die Wahrscheinlichkeit für Jamaika liege bei etwa 50%? Hatten nicht die Medien das ganze Wochenende berichtet, wie tief die Gräben zwischen den Verhandlungspartnern seien?


Ich nehme ihnen diese Empörung ab. Es liegt offenbar nicht in ihrer Vorstellungskraft, dass ein Politiker in der Öffentlichkeit das sagt, was er meint. 

Die Grünen schreien Zeter und Mordio



Dazu passt auch, dass insbesondere die Grünen nun gleichzeitig Zeter und Mordio schreien - die FDP sei wahlweise nationalistisch, unmenschlich, fremden- und flüchtlingsfeindlich, klimafeindlich oder antieuropäisch - und gleichzeitig den Gesprächsabbruch schlecht und unverantwortlich finden. 

Wenn das stimmen würde, was die Grünen nun behaupten, hätten sie die Verhandlungen weit früher abbrechen müssen, als die FDP das getan hat. Vor allem sollten sie aus den Landesregierungen austreten, die sie mit der FDP gemeinsam bilden.

Wer als Partei auf dem Boden von Humanismus und Freiheitlich-Demokratischer Grundordnung auch nur ein Jota Glaubwürdigkeit besitzen möchte, für den gilt Wolfgang Kubickis Satz: „Mit Menschenfeinden koaliert man nicht." Wenn es nicht stimmt, belügen sie die Öffentlichkeit. 

Die Freien Demokraten jedenfalls haben sich ihre Glaubwürdigkeit unter Hinnahme eines nationalen Shitstorms und einer hyperventilierenden Marietta Slomka zurückgeholt. Mal sehen, ob ihr irgendwann andere deutsche Parteien folgen. 

____

Lesenswert:




Leserumfrage: Wie fandet ihr uns heute?


2017-03-08-1488965563-6721107-iStock482232067.jpg


Ihr habt auch ein spannendes Thema?
Die HuffPost ist eine Debattenplattform für alle Perspektiven. Wenn ihr die Diskussion zu politischen oder gesellschaftlichen Themen vorantreiben wollt, schickt eure Idee an unser Blog-Team unter blog@huffingtonpost.de.


from Germany - The Huffington Post http://ift.tt/2AqcVWs